Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på første kjøp!

Mine Hoka-anbefalinger denne våren (2020)

Mine hoka anbefalinger framsportFoto: Sverre Ryland Glomnes

Går du også med en Hoka-drøm denne våren?

Jeg har tidligere skrevet en komplett guide for Hoka skoene vi har på Framsport. Hvis du ikke ønsker å lese hele guiden, er dette saken for deg.

Her kommer 4 anbefalinger til vårens turer.

Asfalt

Hoka Clifton 6

Det er ikke uten grunn at Hoka Clifton 6 (på bildet over) er vår desidert mest solgte sko. Den har nemlig alt det man ser etter i en Hoka: God demping, lav vekt og et bruksområde både for korte- og lange turer. I tillegg bruker mange Hoka Clifton 6 som fritidssko - for den ser jo helt fantastisk ut. Skal du teste Hoka for første gang anbefaler jeg Clifton 6.

Kolleksjon: Se alle fargene av Hoka Clifton 6

Les test: Hoka Clifton 6 - mykere og lettere

Hoka Bondi 6
Flere og flere av våre kunder velger å trekke mot Hoka Bondi 6 - som er skoen for deg som ønsker enda litt mer demping enn Clifton 6. Er du en milsluker? Løper du mye på asfalt? Eller jobber du på harde gulv? Da er Hoka Bondi 6 modellen for deg. Dette er også min anbefaling for de med smerter i føtter og knær, og som ønsker mest mulig avlastning.

Kolleksjon: Se alle fargene av Bondi 6

Les test: Dette er Hoka Bondi 6 

Terrengsko

Hoka Speedgoat 4
Til bruk på grus og i terreng er min klare anbefaling Hoka Speedgoat 4. Grunnen? Her får du nydelig demping, godt grep og stabilitet i én pakke. Speedgoat er laget i samarbeid med en av verdens aller beste Ultraløpere; Karl Meltzer. 

Dette er vår mest solgte sko til grus- og terrengløping.

Kolleksjon: Se alle fargene av Speedgoat 4

Les test: - Terrengskoen du vil elske

Tursko

Hoka Kaha GTX
Ny fjellstøvel fra Hoka med Gore-Tex (vanntett).

Hoka Kaha GTX har blitt mine favorittsko på gåturer i skog og til fjells. Denne modellen er helt rå på foten. Lett, fantastisk demping og overraskende stødig. Komforten og den lave vekten gjør at du faktisk glemmer at du har på deg fjellstøvler.

Dette er min anbefaling fordi den fungerer like godt som en lett tursko på grus -  som en skikkelig fjellstøvel i krevende terreng. Dette er modellen med mest demping av turskoene fra Hoka.

Kolleksjon: Se alle fargene av Hoka Kaha GTX

Les test: Populær tursko med Gore-Tex

Spør oss

Det var mine fire tips til Hoka sko denne våren. Ikke nøl med å spørre oss dersom du har spørsmål til de ulike modellene.

Vi prøver etter beste evne å svare raskere enn vår egen skygge på messenger :-) 

God tur!

- Sondre, Framsport

Eldre innlegg
Nye innlegg
Lukk

Få eksklusive tilbud og artikler!

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Mer informasjon

Søk

Din handlekurv er foreløpig tom
Kjøp nå