Om Framsport | Hoka sko forhandler!

Framsport er lidenskapelig opptatt av at du som løper fortjener sko og utstyr tilpasset deg og dine behov. Derfor har vi spesialisert oss, på hva vi mener er markedets beste løpesko. Framsport er stolt forhandler av Hoka-sko. 

Ønsker du å besøke oss i butikk finner du oss her i Sarpsborg.

Bestiller du sko fra denne nettbutikken kan du være trygg på at skoene sendes lynraskt fra Norge, og her i vårt kjære Østfold. 

Vi er stolte av å kalle oss Norges eneste nisjebutikk som bare selger HOKA! 

Nysgjerrig på historien vår? Ta en titt 👇

Fra salg over benk til nett og butikk

Historien om Framsport skriver seg tilbake til 2015 da gründer Sondre Olstad jobbet som osteopat på Framklinikken i Sarpsborg. 

Han anbefalte alltid sine pasienter å bruke HOKA-sko. Derfor bestemte han seg for å starte salg av skoene selv. Det ble starten på Framsport slik vi kjenner det i dag. 

Februar 2018 ble nettbutikken framsport.no lansert. I februar 2020 ble første fysiske butikk åpnet på Iseveien Senter, før en ny og større butikk åpnet i samme senter - samme år. 

I dag har Framsport over 70 000 kunder fra hele Norge.

Målet er å tilby det største utvalget av HOKA og ha den aller beste produktkunnskapen, slik at du finner riktig modell til ditt bruk. 

Vi ønsker rett og slett at du skal få en bedre opplevelse enten du skal gå eller løpe. Derfor hjelper vi deg gjerne med å finne riktig modell på chat eller kundeservice@framsport.no

Kanskje du vil titte litt først?

Les vår oppdaterte HOKA-guide her.

Se våre Hoka-sko:

Hoka sko herre

Hoka sko dame