Superenkel retur hos Framsport

🔁 14 dager full returrett etter angrettloven

📫 Returseddel følger med i alle sendinger

⚡️Rask håndtering av alle returer

💵 Sikker tilbakebetaling

Alt du trenger å vite👇

  • Alt av originalemballasje må returneres med produktet (skoesker, merkelapper etc.)

  • Skoesker må pakkes i egnet emballasje slik at den ikke skades under sending og kan brukes videre. Dersom originalemballasjen mangler eller har blitt ødelagt som følge av at du ikke har pakket den inn / teipet rett på skoesken/emballasjen / skrevet rett på skoesken/emballasjen, vil vi holde tilbake 150,- fra beløpet som tilbakebetales.

  • Varen må fremstå som ny, uten lukt, merker eller pels fra husdyr etc. Dersom varen ikke fremstår som ny, mister du returretten.

Ved å benytte vår returetikett holdes 99,- igjen fra beløpet som tilbakebetales

1. Fyll ut returskjema

Legg returskjema med pakken

2. Pakk varen

Legg varen/skoesken i pakkeposen eller eventuelt en annen emballasje og fest på returetiketten.

3. Send på nærmeste postkontor

Send pakke hos nærmeste postkontor/post i butikk

4. Vi tilbakebetaler

Tilbakebetalingen vil skje gjennom samme betalingsløsning du benyttet ved bestilling. Dette kan ta 2-5 virkedager. 

  • Returner produktet som ikke passet og legg inn ny bestilling via vår nettbutikk
  • Dersom du opplever prisdifferanse, ta kontakt med kundeservice etter ny bestilling er lagt in (kundeservice@framsport.no)

Når vi har mottatt og behandlet din retur vil tilbakebetalingen skje gjennom samme betalingsløsning som valgt ved bestilling. Dette kan ta 2-5 virkedager fra du mottar refusjonsmail til pengene er tilbake på konto. Se mer informasjon for hver enkelt betalingsløsning under:

KLARNA

Ubetaltfaktura: Dersom du har en ubetalt faktura hos Klarna, vil fakturaen automatisk oppdateres ettersom hva du returnerer. 

Betalt faktura: Dersom du allerede har betalt fakturaen din i Klarna, vil du motta en refusjon fra Klarna. Dersom du har mottatt en refusjonsmail fra oss og pengene ikke er tilbake på konto innen 5 virkedager, ber vi deg kontakte Klarna kundeservice.

KORTBETALING

Pengene vil bli refundert tilbake på samme kort du valgte ved bestilling. Vær oppmerksom på at det kan ta 2-5 virkedager før pengene er tilbake på kontoen din. 

VIPPS

Pengene vil refunderes til samme kontonummer som din vipps er koblet opp mot. 2-5 virkedager

Om du ikke henter ut pakken på postkontoret og pakken blir sendt i retur til oss, vil du da ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil bli belastet med returkostnader og et gebyr pålydende 150,-. Dette for å dekke våre kostnader i forbindelse med den uavhentede pakken.

Se vår film