Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få 10% på første kjøp!

Personvernerklæring

Personvernerklæring | Sondre Olstad | Framsport.no

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en enkeltperson. Framsport.no drives av enkeltpersonforetaket Sondre Olstad (heretter SO). SO behandler personopplysninger i forbindelse med salg av varer og til markedsføring og kommunikasjon med kunder og potensielle kunder hos framsport.no.

SO er opptatt av å ivareta lovgivningen om personvern slik at personopplysningenes integritet, tilgjengelighet og konfidensialitet ivaretas.

Denne personvernerklæringen gir opplysninger om hvilke personopplysninger SO samler inn, hvordan SO samler de inn og hvilke rettigheter du har når personopplysninger om deg er registrert hos SO.

Ansvarlig for behandling av personopplysningene

Sondre Olstad

Snekkerstubakken 26

Borgenhaugen, 1738 Norge

Org. nr: 997 834 763

Telefon: +4748220821

kundeservice@framsport.no

Hvilke personopplysninger behandler SO?

Dine personopplysninger blir samlet inn og hovedsakelig brukt for å sende deg produkter du har bestilt. Vi samler inn følgende personopplysninger:

1. Kundeopplysninger 

  • Gjennomfører du et kjøp på framsport.no behandler SO følgende opplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato. I tillegg behandler vi opplysninger tilknyttet deg og dine aktiviteter på framsport.no, eksempelvis kjøp du foretar deg. Vi lagrer ingen kortopplysninger. På framsport.no betaler du via Stripe, som er en av verdens mest anerkjente betalingsløsninger. Transaksjonen skjer eksternt. Behandlingen av disse personopplysningene skjer på grunnlag av bokføringsloven. For å tilby frakt må applikasjonen Bring Shipping (Media Skjolberg) få tilgang til personopplysninger. Dette lagres ikke.
    Posten får tilgang til dine relevante personopplysninger for å frakte varene. Les mer om hvordan Posten behandler personopplysninger her.
  • Svarer vi deg på henvendelser via kundeservice når du kontakter oss for råd, oppfølging, spørsmål, reklamasjoner bytte ol, lagrer vi personopplysninger om deg. Dette kan gjelde navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato og eventuelle personopplysninger som vi måtte trenger for å svare på dine spørsmål. Behandlingen av disse personopplysningene skjer på grunnlag av en interesseavveining. Vi lagrer kun de opplysningene vi trenger for å hjelpe deg videre.
  • Framsport.no bruker Shopify som nettbutikkleverandør og har en databehandleravtale med Shopify. Her kan du lese personvernerklæringen til Shopify. Gjennom Shopify sin app-store bruker vi tredjepartsapplikasjoner for å optimalisere nettbutikken. 
  • Når du gjennomfører et kjøp hos Framsport brukes enten Stripe eller Klarna som betalingsløsning. Les personvernerklæringen til Stripe og Klarna.

2. Nyhetsbrev

Nyhetsbrevene våre sendes ut via et epost-program som heter Mailchimp. For at Mailchimp skal integreres med framsport.no mottar Mailchimp følgende opplysninger: Navn, adresse, telefonnummer, epostadresse, fødselsdato og hvilke eventuelle kjøp du har foretatt.

Formålet med behandlingen av disse personopplysningene er:

  • Dialog med våre kunder
  • Markedsføring

Framsport.no har en databehandleravtale med Mailchimp som sikrer trygg lagring og kontroll av personopplysninger. Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.

Grunnlag for behandling av personopplysninger: Samtykke.

Informasjonskapsler/Cookies

For å benytte framsport.no må du samtykke at vi benytter informasjonskapsler/cookies. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her.

Dine rettigheter

1. Rett til innsyn

Dersom vi behandler personopplysninger om deg, har du krav på å få vite hvordan vi behandler opplysningene og informasjon om behandlingene. Det er informasjon vi gir i denne personvernerklæringen. Du har krav på å få vite hvilke opplysninger om deg som er registrert og hvor personopplysningene kommer fra.

For å få tilgang til dine personopplysninger, ta kontakt med oss: kundeservice@framsport.no

2. Endring, retting og sletting av personopplysninger

Dine personopplysninger blir oppbevart i hovedsak av to grunner.

  • Bokføringsloven forplikter oss til å ha regnskapsdokumentasjon i normalt 5 år
  • Sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter kjøpt på framsport.no

Du kan når som helst ta kontakt ta kontakt med kundeservice@framsport.no for å endre dine personopplysninger dersom de er feil. Personopplysninger som ikke lenger tjener et relevant formål, slettes.

3. Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger

Vi i Framsport.no respekterer ditt personvern og dine personopplysninger vil bli håndtert på en sikker måte.

  • Du kan til enhver tid be om hvilke personopplysninger vi behandler om deg. I tillegg kan du få innsyn i disse opplysningene.
  • Du kan kreve retting eller sletting av dine personopplysninger hos oss. Likevel kan vi ikke slette dine personopplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare grunnet reklamasjonsrettigheter og bokføringsloven.

Du kan når som helst ta kontakt med oss på kundeservice@framsport.no

Du kan lese mer om innholdet i dine rettigheter på datatilsynets nettside: https://www.datatilsynet.no/

4. Sikring av personopplysninger

Framsport.no har gode rutiner for å sikre dine personopplysninger slik at du skal være trygg på at disse opplysningene overføres til våre servicepartnere på en sikker måte. 

5. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formålet personopplysningene ble samlet inn for. Som nevnt kan vi ikke slette dine personopplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare grunnet reklamasjonsrettigheter og bokføringsloven (5 år)

6. Klage

Dersom du mener vi har brutt retningslinjene kan du gjerne ta kontakt med oss på kundeservice@framsport.no. Eventuelt kan du klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon finnes på www.datatilsynet.no
Lukk

Få eksklusive tilbud og artikler!

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Mer informasjon

Hei og velkommen!

Ved å benytte framsport.no godtar du at informasjonskapsler (cookies) brukes til trafikkmåling og optimalisering. Vi benytter også tredjeparts-applikasjoner. Les mer her.

Søk

Handlekurv

Din handlekurv er foreløpig tom
Kjøp nå