Hoka-guide: Hvilke tursko bør du velge i høst?

Hoka-guide: Hvilke tursko bør du velge i høst?

Hoka Tursko guide

Høsten har kommet godt i gang og det har faktisk kommet snø enkelte plasser i Norge. Mange ønsker nå å investere i en ny tursko som kan brukes utover høsten og vinteren. Hoka har flere modeller tilpasset dette og vi har de aller fleste modellene tilgjengelig.

De fleste tursko har en fastere og stivere såle som skal gi bedre stabilitet og grep i ujevnt terreng. Dette går utover komforten og mange har sett på Hoka som et alternativ. Hoka har laget tur- og fjellsko med fantastisk demping. Vi tar deg gjennom de ulike modellene:

Hoka Speedgoat 2

Hoka Speedgoat 2

Dette er vår mest solgte terrengsko for løping. Men mange bruker dette som en ren tursko. Hoka Speedgoat 2 har en stabil såle med god demping. Denne modellen vant vinteren 2018 løpesko-testen på grep på vinterføre. Ønsker du en tursko som skal brukes på tørre veier og stier er dette et godt alternativ.

Pris: 1899,-

Minus: Ikke vanntett.

Pluss: Kan også brukes som løpesko om du ønsker det.

Se utvalget av Hoka Speedgoat 2 her.

Hoka Speedgoat MID WP

Hoka Speedgoat MID WP

Dette er den tursko-utgaven av Speedgoat 2 der den vanntette skyshell membranen vil holde deg tørr på føttene i all slags vær. Her får du en lett hiking sko som knuser konkurrentene på demping og komfort. En litt høyere ankelstøtte enn Speedgoat 2 gir denne ekstra stabilitet i noe mer krevende terreng. Med en ekstra ullsokk vil dette være en fin tursko også om vinteren.

Pris: 1999,-

Minus: Her finner vi ingen minuser.

Pluss: Vanntett hikingsko med meget god demping til en hyggelig pris. Denne modellen er lett nok til og brukes som løpesko i terreng.

Se utvalget av Hoka Speedgoat MID WP her.

Hoka Tor Summit

Endelig kom en denne modellen til Norge! Vi har lenge ventet på en vanntett tursko med lav ankel. Holder du deg på grusveier og lette stier har denne modellen mer en nok stabilitet til å bli din beste venn i høst. Vibram yttersåle med 5 m knaster sikrer deg godt grep utover vinteren.  Er du ute etter en tursko med lav ankel som kun skal brukes på veier – er dette modellen for deg

Pris: 1999,- (kun tilgjengelig for damer, men kan bestilles opp til herre)

Minus: Mangler litt stabilitet i krevende terreng grunnet lav ankel.

Pluss: Vanntett overdel med en Vibram yttersåle som gir et veldig godt grep.

Se Hoka Tor Summit her.

Hoka Tor Ultra

Hoka Tor Ultra

Dette har jo blitt flaggskipet innen tursko hos Hoka og er vår mest solgte sko til dette bruket. Dette en allsidig sko som kan brukes fra turer i lysløypa til fjellturer. Hoka Tor Ultra har en robust overdel som tåler litt mer «juling» enn den andre modellene. Vibram-sålen gir godt grep når vinteren kommer. Her får du en fjellsko med kanskje markedets beste demping. Er du ute etter en ren fjellsko som skal brukes i veldig krevende terreng vil vi nok anbefale deg å se på andre merker.

Les vår test av Hoka Tor Ultra her.

Pris: 2599,- (veil 2799,.)

Minus: Mangler litt stabilitet i det aller mest krevende terrenget.

Pluss: Fantastisk demping og komfort til å være en fjellsko. Dempingen gjør at Hoka Tor Ultra kan brukes også til vanlige gåturer på grus/asfalt.

Se utvalget at Hoka Tor Ultra her.

Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig modell

Dersom du fortsatt er i tvil om hvilken modell du bør velge denne høsten, kan du gjerne kontakte oss via Messenger eller på mail. Vi er raske til å svare ;-) 

Ønsker du å bli påminnet innhold som dette? Meld deg på vårt nyhetsbrev. 

God tur!