Test Hoka Tor Ultra - modellen som har revolusjonert fjellskoen!
3 jun 15:08

Test Hoka Tor Ultra - modellen som har revolusjonert fjellskoen!

Hoka Tor Ultra Fjellsko dame

Sommeren er høytid for fjellturer for mange nordmenn. Det å gå i fjellet på denne årstiden er en fantastisk opplevelse, men det setter visse krav til utstyr. Det store spørsmålet er for mange: Hvilken fjellsko skal du velge?

I dag finnes det mange valgmuligheter når det kommer til fjellsko. Mange sverger fortsatt til den gode gamle fjellstøvelen som ble kjøpt inn midt på 90-tallet. Heldigvis har fjellskoen utviklet seg de siste årene og Hoka har nå kommet med den siste nyvinningen av fjellsko.

Fjellsko med dempingen til en løpesko

Du har sikkert hørt at jo tøffere terreng du skal gå i – jo mer stivhet i sålen trenger du. Sålestivheten gir deg ekstra stabilitet og tar deg lettere gjennom krevende terreng. Ulempen er at dette går utover dempingen, skoen føles hardere å gå med. Og det er nettopp dette Hoka har gjort noe med. Hoka har klart å lage en stabil fjellsko med dempingen til en løpesko – modellen heter Hoka Tor Ultra. Dette er nok årsaken til at salget av denne skoen eksploderte i fjor sommer.

Hva skiller Hoka Tor Ultra fra en tradisjonell fjellsko?

For det første er Hoka Tor Ultra designet for ultraløp i fjellene. Dette designet gir skoen en meget lav vekt, en fantastisk komfort og en god passform, sammenliknet med den tradisjonelle fjellskoen. Med Hoka sin fjellsko får du en allsidig turkamerat som kan brukes til alt fra lette skogturer til krevende fjellterreng.

Teksten fortsetter under bildet.Hoka Tor Ultra herre fjellskoHerremodellen av Hoka Tor Ultra. Prisen er satt ned til 2599 kr.

Overdelen på Hoka Tor Ultra er vanntett gjennom eVent® membranet som holder foten tørr og har gode pusteegenskaper. Særlig pusteegenskapene er noe vi verdsetter høyt på denne modellen. Yttersålen har Vibram MegaGrip ® med 5 mm knaster som vil gi deg godt grep på sommerens og høstens toppturer.

Den mest komfortable fjellskoen på markedet

Er du ute etter å bytte ut dine harde og tunge fjellstøvler – bør du absolutt vurdere Hoka Tor Ultra. Vi er sikre på at denne leverer opp til dine forventinger og vil gi deg støtte og komfort på fremtidige fjellturer. Hoka Tor Ultra blir regnet som den mest komfortable fjellskoen på markedet – og vi tør å påstå at denne modellen vil bli årets hit på fjellet.

Se vårt utvalg her av Hoka Tor Ultra her.