Kickstart høstsesongen med dette råskinnet
2 sep 10:14

Kickstart høstsesongen med dette råskinnet

Hoka Speedgoat 2

Vi går nå inn i første høstmåned og flere løpere trekker inn på treningssentre for å benytte seg av tredemøllen. Er du blant tøffingene som velger å løpe ute gjennom høsten? Da har jeg en anbefaling til deg.

Modellen jeg vil anbefale er Hoka Speedgoat 2. 

Dette får du med Hoka Speedgoat 2

“Fartsgeita” er en robust sko som passer ypperlig på grus og i terreng. Forskjellen ligger spesielt i yttersålen som er festet med 5mm knaster slik at du er sikret grepet du trenger på sleipe skogsstier.

Men egentlig er det først og fremst allsidigheten som gjør at jeg virkelig anbefaler denne som en høstsko. Den er stabil, har lav vekt, god demping og tåler samtidig “en trøkk”. Det er ikke uten grunn at Hoka Speedgoat 2 ble testvinner på vinterføre i fjor.

Saken fortsetter under bildet.Hoka Speedgoat 2 herre

En annen fordel med Speedgoat 2 er at den er designet av kanskje verdens beste ultraløper - Karl “Speedgoat” Melzter. Med andre ord; dette er ikke en modell som er testet av hvem som helst. Speedgoat 2 er skapt av og for løpere. Som terrengsko er dette min personlige favorittHoka Speedgoat 2 dameHoka Speedgoat 2 er min anbefaling denne høsten.

Nyheten Speedgoat MID WP

Ønsker du å holde deg tørr på føttene under løpeturene i høst har Hoka nå kommet med nyheten Speedgoat MID WP. Denne modellen har samme såle og passform som Speedgoat 2, men byr på en litt høyere ankel og vanntett membran. Speedgoat MID WP er en lett ankelhøy løpesko som også kan være en perfekt tursko nå i høst og til vinteren. Nyheten Hoka Speedgoat MID WP i herre- og damemodell. 

Ønsker du å få tilgang på eksklusivt innhold og konkurranser? Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10 % på første kjøp. Og hos oss får du gratis frakt på ordre over 1400 kr. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.