Dette er Hoka Bondi 6

Dette er Hoka Bondi 6

Hoka Bondi 6 dame | Framsport.no

Hvorfor lage en ny modell av megasuksessen Hoka Bondi 5? Heldigvis har Hoka kun gjort noen små justeringer – det ble vi i Framsport veldig glad for. Som den asfaltskoen i Hoka-familien med mest demping, byr Hoka Bondi 6 på det ypperste av komfort. Enten om det er på løpeturen, handleturen eller på jobb. 

Saken fortsetter under filmen.

Hva er nytt med Hoka Bondi 6?

Bondi-modellene har alltid vært vår bestselger sammen med Clifton-skoene, så vi var veldig spente da Hoka Bondi 6 kom til oss. Først og fremst har Hoka Bondi 6 fått en ny, forbedret og mer sømløs overdel som gir bedre passform og ventilasjon. Denne forskjellen er merkbar i forhold til sin forgjenger! I mellomsålen har Hoka brukt samme sålemateriale som på Bondi 5, men designet på yttersålen er endret for å optimalisere slitestyrken.

En glimrende mengdetreningssko

Vi vil tørre å påstå at Hoka Bondi 6 er den mest skånsomme løpeskoen på markedet. Den gir deg en fantastisk komfort og vil være førstevalget i løpesko-garderoben som en mengdetreningssko. Den myke EVA mellomsålen vil gjøre det svært behagelig mil etter mil på harde underlag.

Hoka Bondi 6 er også vår anbefaling til løpere og pasienter som sliter med plantarfascitt og forfotssmerter. Les mer om Bondi-modellene og plantarfascitt her. 

Hoka Bondi 6 sort | Framsport.no

Hoka Bondi 6 blir en favoritt på arbeidsplassen

Mange jobber på harde underlag og med det følger belastning på føtter og knær. Vi i Framsport har ukentlig personer innom som blir sykemeldt på grunn av fotrelaterte smerter på jobb. Muskel- og skjelettlidelser utgjør i dag ca 50% av alt sykefravær i Norge

Det er nå mange som har fått øynene opp for Hoka som en arbeidssko. Hoka Bondi 6 vil være den modellen som takler betong og harde underlag aller best. Den nye overdelen vil virke «luftig» på foten også ved bruk innendørs.

Har du spørsmål om Hoka Bondi 6? Ikke nøl med å ta kontakt med oss.