Hoka Vintersko

- Hold føttene tørre og varme!

Hvorfor Hoka til vinterføret? (2024)

I denne guiden finner du raskt ut hvilken Hoka vintersko som passer deg best.

De tre viktigste grunnene til at Hoka fungerer godt på vinterføret er:

1. Mellomsålevolum - Hoka har mellomsåler med mye demping, og derfor mye isolerende skum mellom deg og underlaget. Dette gjør at varmetapet blir svært begrenset under føttene.

2. Gore-Tex Membran - Den vann- og vindtette membranen holder fukt og kald luft ute, og sørger for å holde på varmen fra føttene dine bedre enn sko uten membran.

3. Vibram yttersåle - Vibram er markedsledende på yttersåler med godt grep. Her får du myke gummiblandinger som gir økt friksjon på alle underlag, og sikrer at du ikke sklir, selv på sleipt føre. Unntaket her er selvfølgelig ren is, da det kun er piggsko som gjelder på et slikt føre, så da anbefaler vi Speedgoat 5 GTX Spike for absolutt spikerfeste.

Så hvilken sko bør DU velge? Vi har samlet alle skoene våre med Gore-Tex under, og skrevet noen kjappe punkter om disse - så fortsett gjerne å lese, slik at du lettere kan ta et informert valg om hvilke sko som passer deg.

Vanntett spikerfeste på holkeføret!

Hoka Speedgoat 5 GTX Spike

Når det er som glattest på norske veier og stier, så er det ikke nok med grov yttersåle, da er det nødvendig med piggsko. Speedgoat 5 GTX Spike er en vanntett sko med Gore-Tex membran, som i tillegg er utstyrt med 12stk. Wolfram Karbid-pigger per sko, for å sikre at du holder deg på beina selv på det verste føret. Perfekt både til løping og turgåing.

Folkefavoritten til terreng - med Gore-Tex!

Hoka Speedgoat 5 GTX

Hvis det er sånn at du ikke trenger piggsko, men stadig vil ha en vanntett sko med skikkelig godt grep, så er Speedgoat 5 GTX en suveren kandidat. Denne er perfekt til løping i ruskete værforhold, og som vinterløpesko. Det er også en svært komfortabel tursko for deg som vil ha en lett og godt dempet sko.

Folkefavoritten til terreng med Gore-Tex OG Høy ankel!

Hoka Speedgoat 5 MID GTX

Her får du den fantastiske totalpakken som Speedgoat 5 GTX byr på, med høy profil i tillegg! Dette gjør at du får økt beskyttelse mot vann opp til ankelhøyde, i tillegg til at du fortsatt får den komfortable dempingen, det fantastiske grepet og den lette samt robuste konstruksjonen man kjenner fra Speedgoat GTX. Perfekt til både fotturer i terreng og på vinterføre, samt at mange bruker denne som løpesko på vinterføre!

Lett og kvikk GOre-TEx sko

Hoka Trail Code GTX

Trail Code GTX er skoen for deg som vil ha en svært lett sko med god demping, som i tillegg går over ankelen for økt støtte, og høyere vannbeskyttelse. Perfekt som en rask pendlersko i ruskevær.

Lett og robust daily hiker!

Hoka Anacapa 2 GTX

Denne modellen kommer i både LOW og MID-utforming. Anacapa 2 er en sko som føles som en løpesko på foten, men har alle funksjonene til en fullverdig fjell- og tursko. Dette gjør den til en svært kapabel vintersko i tillegg, da den har godt med demping under foten og svært god grep på alle underlag. Denne er litt smalere i passformen, så denne er perfekt med en tynnere ullsokk.

Robust komfort!

Hoka Kaha 2 GTX

Kaha 2 GTX er Hokas mest robuste fjellstøvel/tursko og byr på en overdel utført i lær, og en mellomsåle med svært mye demping. Skoen kommer i både lav og høy utforming, ettersom hvor mye støtte og beskyttelse du ønsker. Dette er skoen for deg som vil ferdes komfortabelt og trygt, uansett underlag. Denne er i tillegg romslig nok til å huse en tykkere ullsokk, som igjen vil sørge for at du holder varmen svært godt i denne skoen.

Vanntett løpesko til alle underlag

Hoka Challenger 7 GTX

Dette er rett og slett en veldig godt dempet hybridsko med en Gore-Tex Invisible Fit-membran.
Det vil si at dette er en løpesko som passer alle underlag, fra skogsterreng til asfalt og alt i mellom. Derfor er dette en perfekt pendlersko for deg som vil ha bedre grep og vanntetthet i skoene til og fra jobben, eller bare til turen
din på vinterføret.

Vanntett folkefavoritt!

Hoka Clifton 9 GTX

Trenger du kort og greit en skikkelig komfortabel sko til daglig bruk, som holder føttene dine tørre i snø og slaps? Da er Hokas bestselger i vanntett utgave et sikkert valg! Lav vekt, deilig demping og kult design gjør denne perfekt til hverdagsbruk på vinteren.

Vi anbefaler ullsokker fra Ulvang og Ullsåler for å gjøre skoen varmere👇