Guide:
Gore-Tex sko fra Hoka

Hvilken modell bør du velge?

Usikker på hvilken modell du skal velge?

Har du vurdert å investere i et par nye tursko med Gore-Tex, men er litt usikker på hvilket par som passer din bruk aller best? Her på Framsport har vi Norges råeste utvalg av Gore-Tex sko fra Hoka, så vi liker å tro at vi har en modell til alle typer føtter og formål!

Gore-Tex sko fra Hoka er sko med svært høy komfort, som er konstruert for å være slitesterke og vanttette, samtidig som de er lette og myke. Til tross for at de fleste skoene er svært allsidige, så har de også noen egenskaper som skiller de fra hverandre.

Vi har satt opp noen eksempler på de forespørselene vi får mest, slik at du forhåpentligvis blir litt klokere på hva du skal velge.

Trenger du den mest robuste fjellstøvelen Hoka Tilbyr?

Da er det Hoka Kaha 2 GTX eller Kaha 2 LOW GTX du skal ha. Dette er en fryktelig komfortabel tursko med overdel i lær, Vibram yttersåle og masse deilig demping.

Vil du ha en lett og slitesterk tursko?

Da er Hoka Anacapa GTX 2 et svært godt valg. Denne kommer også i en MID og en LOW utgave, og er en vanntett tursko med en blanding av lær og syntet i overdelen. Her får du også Vibram yttersåle, og et balansert dempevolum.

Vil du ha en lett, stilig og fullsyntetisk sko til turene dine?

Hoka Trail Code GTX er en modell som passer perfekt for deg som vil ha en helt syntetisk tursko som både er slitesterk og svært lett på foten. Denne har også mye demping, en Vibram yttersåle som gir svært godt grep, samt en overdel som gir god plass til foten din.

Ute etter en terrengløpesko med Gore-Tex?

Da er det knapt noen bedre alternativer på markedet enn Hoka Speedgoat 5 GTX. Denne får du også i en MID-variant med høyere ankel. Dette er rett og slett folkefavoritten Speedgoat 5 med Gore-Tex membran som gjør den helt vanntett. En sikker vinner i terrenget!

Ute etter Hokas mest allsidige sko med Gore-Tex?

Det er få sko med så mange bruksområder som Hoka Challenger 7 GTX. Dette er en skikkelig godt dempet hybrid-sko som fungerer like godt på asfalt og grus som den gjør i skog og mark. Da gjør det ingenting at den er vanntett i tillegg!

Folkefavoritten i vanntett utgave

Hoka Clifton 9 er Hokas absolutte bestselger, og nå finnes den endelig i en vanntett utgave! Hoka Clifton 9 GTX kommer er samme komfortpakke som vi kjenner og elsker, nå utstyrt med en Gore-Tex Invisible Fit-membran og enda mer og større refleksdetaljer.

Piggsko med Gore-Tex!

Trenger du spikerfeste på glatta? Løper du eller går du turer uansett føre? Da er Speedgoat 5 GTX Spike et fenomenalt alternativ som holder deg på beina om det er holke eller snø! Selvfølgelig også 100% vanntette med deilig demping og Vibram-gummi på yttersålen!

Fant du ikke en modell som passet?

Da er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice@framsport.no eller prate med oss i chatten, så finner vi riktig modell til din spesifikke bruk. 😊