Framsport's
Julegavetips! 🎁

Spar 20-30% på Hoka-sko!

Gode priser på fantastiske gaver!

Det er nok ikke rent få der ute som håper på å finne et par Hoka-sko under treet i år - Derfor tenkte vi at det var på sin plass å samle noen skikkelig gode deals på noen av våre mest populære modeller. Her kan du gjøre et kupp på en julegave til dine nære og kjære. 🎅

Hoka Bondi 8

For den som virkelig vil ha komfort!

Bondi 8 har vært en av våre absolutte bestselgere dette året. Rett og slett fordi den er Hokas best dempede asfalt/grussko og er like god på harde underlag på jobben, som den er på rolige løpeturer.

Hoka Clifton 8

Marshmallow under føttene

Clifton 8 er Framsport's bestselger gjennom tidene, og ikke uten grunn - myk deilig demping, lav vekt og en luftig og myk overdel gjør denne til en sikker vinner hos de aller fleste

Hoka Challenger ATR 6

Hokas mest allsidige!

Har du noen som trenger en sko som kan brukes på ALLE underlag og er godt dempet? Challenger ATR 6 er hybridskoen som takler skogen like godt som asfalten og er svært komfortabel i prosessen! Denne har vi også i Gore-Tex variant om noen ønsker en helt vind- og vanntett sko til turen!

Hoka Anacapa GTX

Lett og godt dempet tursko

Føles som en løpesko på foten, men oppfører seg som en robust fjellsko - det er oppskriften på Hoka Anacapa MID og LOW. Gore-Tex membran, Vibram yttersåle og en robust overdel gjør denne til en sikker vinner for turgåeren i terrenget.