Farsdag og ATR-dager

25-30% på hybridsko og tips til farsdagen!

25-30% avslag på hybrid-favorittene Stinson og Challenger

Challenger og Stinson ATR 6 er to av folkefavorittene til fotturer og løpeturer på alle underlag nå på høsten. Grunnen til det er rett og slett fordi du får komforten til skikkelig dempede løpesko kombinert med en yttersåle som takler laget med løv på bakken, samt de gjørmete tilstandene i skogen. De er også utrolig komfortable selv på asfalt og grus, så du får en sko som dekker de fleste bruksområder.

Allsidig og komfortabel

Challenger ATR 6

Challenger ATR 6 er ofte kjent som "En Clifton for stien". Det er en sko som håndterer alle underlag, og det på et svært komfortabelt vis. Like god som løpesko, som den er til å gå turer i. En perfekt sko for deg som har turer som går fra asfalt til skogen og alt i mellom.

Farsdag - 13.11

Farsdag nærmer seg, og vi har samlet noen solide forslag til små oppmerksomheter til selveste far i huset. Kanskje er det behov for å friske opp sokkeskuffen til løping eller tur - Eller kanskje er det modent for en ny treningstrøye? Sjekk ut vårt utvalg og finn den perfekte oppmerksomheten til far under søndagsfrokosten!