Test: Hoka Clifton 5 - bestselger i forbedret utgave

Test: Hoka Clifton 5 - bestselger i forbedret utgave

Hoka Clifton 5

Som den nyeste versjonen i den prisbelønte Clifton-familien, mener vi at Hoka Clifton 5 er tro mot sin arv. Med sin myke såle, god passform og fantastiske komfort har Clifton-modellene blitt selve flaggskipet til Hoka. Og det et er alltid knyttet stor spenning når denne bestselgeren kommer i ny utgave. Vi i Framsport var så heldige å få være blant de første i Norge til å teste Hoka Clifton 5. Kort oppsummering av resultatet av testen kan du se i filmen her:

Hva er nytt på Hoka Clifton 5?

Den nye versjonen har først og fremst kommet med en forbedret overdel. Det er en ny konstruert mesh med færre overlegg enn tidligere versjoner. Dette gir økt komfort og optimaliserer pusteevnen. Det føles nesten ut som å ta på seg en sokk når du setter foten inn i nye Hoka Clifton 5. Helt klart den beste overdelen Hoka har laget til en Clifton sko. 

PS: Se modellene vi har fått inn av Hoka Clifton 5 her.

PS 2: Vi har satt ned prisen på Hoka Clifton 4 - se modellene her

Saken fortsetter under bildet.En potensiell bestselger: Etter dagens test tror vi 5. versjon av Hoka Clifton blir en bestselger.

Hoka Clifton 5 har i tillegg fått en litt mykere EVA-gummi i mellomsålen. Dette gjør at skoen føles litt «softere» å løpe med enn Clifton 4. Dette er en oppdatering som vi tror vil tilfredsstille de fleste Clifton-fans.

Hvorfor velge Hoka Clifton 5?

Først og fremst er dette en lett løpesko med god demping. Hoka markedsfører Clifton 5 som å løpe på marsmallows, men vi får ikke helt den følelsen. Og dette mener vi er en god ting! Selv om sålen er myk vil den fulldempende EVA-sålen gi god løpsfølelse og nok respons til at skoen ikke «føles dø ut å løpe med».

Hoka Clifton 5 er lettløpt og morsom løpesko. Og den noe avrundende sålen gir deg et raskt og effektivt steg som tar vare på føttene dine mil etter mil.

Saken fortsetter under bildet.Framsport tester Hoka Clifton 5Spennende med ny modell: Ikke vanskelig å smile med denne nyheten.

Hvilket bruksområde har 5. generasjon Clifton?

Hoka Clifton 5 passer til alt fra intervalltrening til maraton. Og det er nok denne allsidigheten som er årsaken til at dette mest sannsynlig blir vår nye bestselger. For den vanlige løperen vil denne dekke de fleste behov på asfalt og grus.

Den myke sålen sammen med den godt ventilerte overdelen, vil også gjøre denne nyheten til en populær arbeidssko på harde gulv. 

Hoka Clifton 5 er nå tilgjengelig på framsport.no. Se alle modellene her.

Ta spesielt en titt på den lilla modellen til dame og den sorte modellen til herre. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10 % på første kjøp! 

Meld deg på nyhetsbrevet her.

Se også: Tilbud på Hoka Clifton 4