Nyhet: Dette er Hoka Bondi X

Nyhet: Dette er Hoka Bondi X

bondi xTidligere har karbonplater i sko vært noe for de som skal albue seg frem i teten av en maraton, eller jakte rekorder i løypene. Det har ikke vært like mye søkelys på det for oss som ligger midt i flokken og vil konkurrere med oss selv.

Det har Hoka gjort noe med. Svaret? Hoka Bondi X.

Karbon for alle, uten å ofre komfort eller demping.

Oppgraderingen gjør Bondi X til en enda mer effektiv løpesko enn den originale Bondi, uten at det går på bekostning av den deilige beskyttelsen eller det fenomenale vekt/demping-forholdet Bondi er kjent for.

Den besitter det letteste skummet Hoka har produsert til dags dato, kombinert med Hoka sin egen karbonplate, som er plassert på en måte som gjør at du kan nyte godt av det høye volumet av demping, samtidig som du vil få fordelene en karbonplate gir steget ditt.

Se min samtale med Ola Korbøl fra Hoka Norge i filmen under.

Morsommere langturer på vei?

Bondi X er en sko som kan håndtere lange, behagelige turer, men samtidig tilby deg økt respons i sålen, og dermed en større energiretur som gir et mer effektivt steg, uten at det krever mer innsats av deg som løper.

Den velkjente meta-rockeren på sålen vil også gjøre at steget blir enda mer uanstrengt over tid.

Overdelen på skoen består av en godt ventilert mesh, som er laget for å passe til lettvekts-profilen, men samtidig være komfortabel over lange turer, med god padding i hælen, og en anatomisk tilpasset tunge.

Hoka Bondi X

Bondi X egner seg best på fint underlag

Yttersålen er godt gummiert på de strategiske sliteområdene, som gjør at den vil kunne spise mange kilometer og tåle mer slitasje, uten at det går på bekostning av den lave vekten.

Bondi X er best egnet på fint underlag som asfalt, tredemølle og grus.

Er du en av de som kanskje har sittet på gjerdet om å oppgradere til karbon? Vel, kanskje dette er skoen som blir innstegsmodellen for deg.

La oss ikke glemme hvor dønn lekker denne skoen er attpåtil, så vi skjønner godt de som kjøper denne til fritidsbruk.

Kommer du til å oppgradere?