Hoka Transport - Allsidig fritidssko med miljøfokus!
31 jan 15:51

Hoka Transport - Allsidig fritidssko med miljøfokus!

Hoka Transport  

 En stor del av livene våre går med til transport. Ferden mellom de faste punktene i livene våre. Jobb, lunsj, trening, butikken, hjem – det er noen transportetapper involvert i den gjennomsnittlige hverdagen, og ofte noen timer på beina. Derfor er det jo hensiktsmessig å ha noen sko som gjør dette så komfortabelt og overkommelig som overhodet mulig. Her har Hoka vært på jobb. 


Hoka Transport er en spennende nyhet fra Hoka, som angriper et helt nytt segment og byr på flere nye teknologier. Dette er en sko som plasserer seg et sted mellom livsstil og ytelse, med mange nye tekniske innovasjoner, kombinert med et stilrent og moderne design. 

Hoka Transport er også en sko med bærekraft i fokus, med primært miljøvennlige og resirkulerte materialer i både overdel og såle. 

 

Overdel – Resirkulert og slitesterk  

Overdelen er slitesterk og komfortabel, med ekstra beskyttelse foran i tåboksen. Både mesh og lisser i overdelen er laget av resikulerte materialer, og er 100% vegansk. 

Lissene er «Quick-laces» som er svært hendige og gjør snøring og stramming til en fryktelig rask prosess. Er du dog en som foretrekker tradisjonelle skolisser, så følger dette også med i esken. 

Hoka Transport 

Mellomsåle – Bærekraftig komfort  

Det skorter ikke på dempingen i Hoka Transport. Her får du hele 29mm med deilig demping i hælen, tilsvarende dempingen i en Hoka Clifton 8 eller Rincon 3. Skummet i sålen er et CMEVA-skum med 30% «Sugarcane EVA Foam». Dette nye skummet av sukkerrør reduserer miljøavtrykket, men reduserer på ingen måte komforten. Denne mellomsålen er like god i en rolig marsj til jobben, som den er når du jager trikken eller bussen i rask jogg. 

 

Yttersåle – Miljøvennlig spikerfeste 

 

Her har Hoka klasket på gummi fra vår alles favoritt Vibram – men ikke den typen vi er vant til. Her har de benyttet en yttersåle med Vibram® Ecostep Natural. Dette er en komponentsåle som er produsert med 90% oljefrie ingredienser – helt uten fargetilsetninger. Dette gjør sålen svært miljøvennlig, samtidig som den leverer det samme deilige, klebrige fotfestet vi kjenner og elsker fra Vibram. Sålen har 3mm knaster, noe som er perfekt for en bred sammensetning av underlag – fra urbane strøk til grusstier.  

Generelt om Sko- og klesindustri: Viktig å ta vare på skoene slik at du har de lengst mulig.   

Så hvem er Hoka Transport for? 

Hoka transport er for: 

  • Deg som vil ha en mer bærekraftig sko med grønnere materialer
  • Deg som ferdes et stykke til og fra jobb og vil ha en komfortabel sko til formålet 
  • Deg som vil ha en komfortabel hverdagssko med et stilrent og moderne design 
  • Deg som trenger en sko som har godt nok fotfeste til alle årstider og underlag. 

 Det mest miljøvennlige man kan foreta seg på sko-fronten er jo helt klart å kjøpe færre sko, og heller gå for sko som har en solid konstruksjon med bærekraftige materialer. Det er dette Hoka Transport prøver å adressere. Dette er med andre ord et grønnere alternativ for deg som ønsker en allsidig sko til hverdag og fritid. 

  • Se kolleksjonen HER

 

Sålehøyde: 
M 29 mm i hel, 24 mm i forfot. 5 mm dropp.  
W 27 mm i hel, 22 mm i forfot. 5 mm dropp.  

Vekt: 
M 317 gram (US 9) 
W 258 gram (US 7)