Hoka Stinson 7 - Mye vil ha mer!

Hoka Stinson 7 - Mye vil ha mer!

Hoka Stinson 7 

Hoka Stinson ATR 6 ble for mange en favoritt for turgåing på variert underlag, og med god grunn! Med det største dempevolumet av alle Hoka-sko, er Stinson ATR 6 en komfortpakke som gjør det til en fryd å ferdes på føttene. Nå er arvtakeren her – Stinson 7, og det er ikke snakk om en liten oppdatering.

 • Se kolleksjonen HER

Hoka Stinson 7 er en total overhaling av modellen, og den tar med seg alt det vi likte fra Stinson 6, og forbedrer det ytterligere. Stinson-modellen er en sko som kan benyttes både til fotturer på alle underlag, så vel som løping for de som virkelig vil ha en godt dempet opplevelse. Hoka Stinson er en av de mest skånsomme skomodellene på markedet, og derfor en favoritt blant de som ønsker å være aktive i hverdagen, og trenger mest mulig avlastning for muskler og ledd.

Først – Hva er nytt med Hoka Stinson 7? 

 • Enda mer demping
 • Helt ny, komfortabel overdel med resirkulerte materialer
 • Integrert H-Frame for økt stabilitet
 • Ny akillesvennlig hælkonstruksjon
 • Helt ny yttersåle med 4mm knaster som passer til både sti, grus og asfalt

Så kort fortalt – Alt er nytt på Stinson 7. Det var en kort intro om skoen, men la oss ta en kjapp kikk under panseret her også – så du blir enda bedre kjent med skoen. (Artikkelen fortsetter under videoen👇)

Overdel

Overdelen på Stinson 7 er en såkalt «Engineered Jacquard Mesh». For å oversette det til norsk – det er en komfortabel og myk, syntetisk overdel som er laget for å tåle bruk både i skog og mark, samt på asfalt og grus. Den puster godt, samtidig som den holder sand og skitt ute. Bak i hælen har Hoka satt inn sin velkjente akillesvennlige hælkonstruksjon. Denne gjør at akillessenen får arbeidsro når du er ute og går eller løper lengre turer. Fremme i tåboksen har de plassert god beskyttelse for tærne, i tilfelle du skulle sparke til litt stein og røtter mens du er ute på eventyr. Skotungen er myk og komfortabel, og gjør at lissene ikke gnager på foten.

 • Se kolleksjonen HER

Mellomsåle

Her ligger mye av magien i Hoka Stinson 7. Med over 4cm demping under føttene, er dette den desidert mest dempede skoen fra Hoka. Du tenker kanskje at det vil være som å gå i platå-sko med disse på føttene? Vel, i dette tilfellet sitter du godt nede i skummet, og derfor vil skoene oppleves som gode og stabile på føttene, selv i ulendt terreng. Det er også mye takket være den nye teknologien i mellomsålen – en såkalt «H-Frame» som er innlemmet i sålen. Dette er kort fortalt en struktur som gjør at denne skoen vil være svært stabil og forhindrer at innovertråkk og utovertråkk får noe særlig utslag i steget.
Det er med andre ord en fryktelig komfortabel sko, som er myk nok til asfalten og fast nok til terrenget.

Hoka Stinson 7 herre

Yttersåle 

Yttersålen på Hoka Stinson 7 er av det svært allsidige slaget. Her får du 4mm knaster strategisk plassert på yttersålen, som sørger for at du får godt fotfeste i terrenget, samtidig som de vil oppleves myke og komfortable på hardere underlag som asfalt og grus.

Gummien er klebrig, og vil sørge for at du får godt feste selv i sleipt føre.

 

Så hvem er Hoka Stinson 7 for?

Jo, Hoka Stinson 7 er for deg som:

 • Går turer både i skogen og på asfalt og ønsker en komfortabel og maksimalt dempet sko til dette
 • Plages med vonde føtter, eller vond rygg og ønsker en sko som kan avlaste dette
 • Ønsker en sko med svært mye demping til løpeturer på de fleste underlag.


For å ta en liten oppsummering, så er Hoka Stinson 7 er glimrende oppdatering av en svært populær sko for de som liker komfort på turene sine. Veldig mange som har muskulære plager, eller plager i ledd og skjelett setter enormt stor pris på denne skomodellen, da den har tillatt mange å leve mer aktivt til tross for smerter og ubehag. Det fine med denne modellen er at den også fungerer like godt i skog og mark som den fungerer på asafalt og grus.

Så om du er på utkikk etter en sko som avlaster godt og likevel er lett og komfortabel på beina, så tror vi at Hoka Stinson 7 kan bli en svært god turkamerat for deg!

 • Se kolleksjonen HER

 

Dame:

Sålehøyde: 40 mm i hel. 35 mm i forfot. 5 mm dropp.

Vekt: 305 gram (US 08).

Herre:

Sålehøyde: 42 mm i hel. 37 mm i forfot. 5 mm dropp.

Vekt: 365 gram (US 10).