HOKA + STEIGEN = SANT

HOKA + STEIGEN = SANT

Steigen

Vi i Framsport har i lengre tid vært på jakt etter løpesokker med god kvalitet og et design som passer våre Hoka løpesko. Dette produktet har vi nå funnet gjennom vår samarbeidspartner run4.no – hils på våre nye STEIGEN SOKKER!

De fargerike sokkene fra Steigen kommer fra Australia og er utviklet av den tidligere toppløperen Louis Rowan. Hans formål var å lage en sokk som ga deg en følelse av å bare ha på en sko. Det klarte han. Steigen sokkene består av ekte italiensk lycra som vil gi deg en myk og luftig følelse på foten. Mange bruker en billig kinesisk kopi av lycra, men det er ikke tilfelle her. Sokkene er håndsydde med doble sømmer i tærne og har et forsterket hælparti. Dette gjør at sokkene sitter godt på foten under all slags aktivitet.

Litt om hva som er spesielt med disse sokkene:

Steigen transporterer fukt

Utenom det fantastiske designet er evnen til å transportere fukt selve varemerke til Steigen. I disse sokkene finnes det ikke et snev av bomull eller polyester som er typiske produkter som forårsaker svette og tar vare på fuktighet. Kombinasjonen italiensk lycra og microfiber nylon gjør Steigen overlegne på fukttransport.

Steigen hindrer friksjon

Alle løpere vet at friksjon og fuktighet ofte gir gnagsår. Designet sammen med produktkvaliteten til Steigen gjør at det ikke dannes luftlommer under sokken som igjen kan gi friksjon. Du vil føle at sokkene sitter godt på hele tiden som fører til mindre bevegelse i skoen. Vi er sikre på at du får en bedre løpsfølelse med Steigen sokker i dine forhåpentligvis nye Hoka løpesko.

Steigen har anti-gnagsårgaranti

Sokkene fra Steigen er et kvalitetsprodukt som står for det de lover. Hvis du mot formodning skulle få gnagsår av sokkene – får du pengene tilbake. Men sokkene kan ikke helbrede eksisterende sår.

Steigen sokker passer til allslags aktivitet eller hverdagsbruk. De finnes i forskjellige fargekombinasjoner i 4 ulike lengder, men med 1 størrelse (unisex).

Ta en titt på våre Steigen sokker her!