Hoka Speedgoat 3 WP – vanntett nyhet fra Hoka

Hoka Speedgoat 3 WP – vanntett nyhet fra Hoka

Endelig er Hoka Speedgoat 3 WP her! En etterlengtet nyhet som utfyller et lite hull i Hoka-garderoben. Detter en den første vanntette løpeskoen med lav ankel fra Hoka. Etterspørselen etter en slik modell har vært stor. Men nå er den her og vi har sett nærmere på hva Speedgoat 3 WP bringer til markedet.

Testvinner på demping og grep

Vi ble veldig glad når vi i 2018 hørte at Hoka skulle komme med en vanntettutgave av Speedgoat 3. Speedgoat-modellene har vært vår mest solgte terrengsko de siste årene grunnet dens fantastiske demping og grep. I fjor gikk også den til topps som vinner av den den løpeskoen med best demping og grep på vinterføre. Sålen er altså helt lik som den vanlige modellen av Speedgoat 3, noe vi er meget glad for! Yttersålen består av Vibram Megagrip med 5 mm knaster som griper meget godt på alle sleipe underlag.

Hoka Speedgoat 3 WP – en allsidig modell

Dette er en meget allsidig modell som vil passe til alt fra søndagstur marka til løpetur i fjella. En ny SKYSCHELL membran med 25.000 vannsøyle vil holde føttene tørre i regn, snø og slaps. Altså, en perfekt sko for norske forhold. Speedgoat 3 WP er overraskende stabil når du beveger deg i ulendt terreng. Grunnet til dette er første og fremst at foten din er senket ned i den brede sålen. Den gode stabiliteten sammen med en vanntett membran vil gjøre dette til en perfekt kombinasjonssko. Her har du en skikkelig «allrounder» som kan brukes både som løpesko og tursko.

Saken fortsetter under bildet.

 

Speedgoat 3 WP oppsummert

Den vanntette membranen vil naturligvis gjøre skoen noen gram tyngre enn den vanlige Speedgoat 3. For turgåeren vil disse få grammene spille ingen rolle. Men vi kjenner en type løpere som heller velger å bli bløt på føttene (dere vet selv hvem dere er😊).
Med Speedgoat 3 WP er mulighetene mange. Her har du løpesko og tursko i samme pakke. Personlig vil jeg bruke denne modellen som løpesko på vått føre.

Dropp: 4mm

Vekt: 323 gram