Hoka Speedgoat 3 - Et oppgradert råskinn

Hoka Speedgoat 3 - Et oppgradert råskinn

Hoka Speedgoat 3 Framsport.no

Det er alltid spennende når våre bestselgere fra Hoka kommer i ny modell. Speedgoat-modellene har alltid vært vår mest solgte terrengsko. Nå har Hoka Speedgoat 3 kommet og etter å ha testet den noen uker har jeg sett på hvilke forbedringer som er gjort.

Se videoen under hvor jeg viser og forklarer oppgraderingene som kommer med Hoka Speedgoat 3.

 

Sålen til Hoka Speedgoat 3 er den samme

Sålen på Hoka Speedgoat 3 er nøyaktig den samme som på sin forgjenger, og det er vi i Framsport meget glad for. Yttersålen med 5 mm knaster og Vibram Megagrip vil sikre deg godt grep på alle typer underlag. I fjor vinter vant denne sålen flere tester på både grep og demping på vinterføre! Mellomsålen er også den samme som på Speedgoat 2 – en såle som kombinerer demping og respons på en fantastisk måte.

Ny overdel sikrer økt komfort og slitestyrke

Med den nye overdelen har Hoka gjort akkurat de forandringene vi ønsket oss. Speedgoat 3 har fått ytterligere hælstøtte som gir deg økt stabilitet i krevende terreng. I tillegg har de designet overdelen over midtfoten som et «setebelte» som holder foten stabilt i skoen under hele løpeturen. For dere som har løpt med Speedgoat 2 vil du merke denne økte stabiliteten i krevende terreng.

En annen ny forbedring med versjon 3 er at «skotungen» er nå festet som vist på videoen over. Dette sikrer at tungen holder seg på plass under hele løpeturen.

Hvorfor blir Hoka Speedgoat 3 vår nye bestselger?

Nye Hoka Speedgoat 3 har først og fremst tatt vare på alt vi elsket fra sin forgjenger – nemlig sålen. Og overdelen har fått akkurat den oppgraderingen vi ønsket. Det mest fantastiske med denne skoen er all dempingen og stabiliteten du får i en så lett sko.

Hoka Speedgoat 3 dame_framsport.no

Er du på jakt etter en stabil løpesko med bra grep på vinterføre har Hoka gjort det enkelt for deg. Prøv den nye fjellgeita vår og du kommer aldri til å angre! 

Se vårt utvalg av Hoka Speedgoat 3 her.