Hoka Ora Recovery Slide 3 - En enda mykere slippers!

Hoka Ora Recovery Slide 3 - En enda mykere slippers!

Hoka Ora Recovery Slide 3

Er du aktiv på fritiden, og trenger et godt hjelpemiddel for restitusjon? 
Eller har du kanskje vonde føtter eller en vond rygg og trenger en god slippers for avlastning til ledd og muskulatur? 

Hoka Ora Recovery Slide 3 tar komforten til nye høyder med enda mykere skum og enda bedre passform! Dette er et redskap for å avlaste slitne føtter og fungerer like god som en slippers på farten, som den gjør til arbeidsplassen eller hjemme.   

Så hva er nytt med Recovery Slide 3? 

  • Mykere skum  
  • Bærekraftig konstruksjon av 100% plantebasert skum (Sugarcane EVA - som er et skum basert på sukkerrør) 
  • Bedre passform over foten takket være en mer anatomisk utforming
  • Ventilasjonskanaler for enda bedre pusteevne

hoka ora recovery slide 3 black 

Bruksområde 


Hvis det er én henvendelse vi får svært mye av her på Framsport, så er det spørsmål om skotøy til vonde og slitne føtter for harde underlag. For veldig mange så er dette forskjellen på å kunne velge aktivitet, fremfor å plages med smerter og ikke få den mengden bevegelse de ønsker i hverdagen. En ting vi bruker å nevne ved slike henvendelser, er at det er utrolig viktig å ha gode sko til å bevege seg ute og på de harde underlagene med, men det er også viktig å tenke på avlastning når du er hjemme, eller på jobb. Da er Hoka Ora Recovery Slide 3 et kjempegodt hjelpemiddel for avlastning til slitne muskler og ledd.  
 
- Hvem er Ora Slide 3 for? 

Dette er en restitusjonstøffel som er perfekt til deg som trener til en maraton, eller trener styrkeløft på treningsstudioet og trenger uforstyrret restitusjon - samtidig som den er like god til deg plages med vonde hæler og føtter. Vi får også veldig gode tilbakemeldinger på denne modellen fra personer som sliter med plantarfascitt. Når det er sagt – hvor knall er ikke denne å ta med på reise for å ha ved bassengkanten? 🏝️ 

I tillegg til over 3cm med myk demping, så har denne tøffelen en svært god metarocker, som på godt norsk vil si en avrundet yttersåle. Dette gjør at steget ditt blir uanstrengt, og føttene får et deilig rullende steg som ikke anstrenger anklene. 
 
For å summere opp det som er nytt med Hoka Ora Recovery Slide 3, så kan vi koke det ned til 3 punkter: 

  • Mykere 
  • Bedre passform 
  • Bærekraftig materiale 

Hoka Ora Recovery Slide 3 er utformet i unisex-størrelser, så her gjelder din vanlige EU-størrelse. Vår erfaring er at modellen er litt stor i størrelsen. Vipper du mellom to størrelser ville vi anbefalt å velge den minste størrelsen. 

 
Gi føttene dine et velfortjent pust i bakken, og sørg for best mulig restitusjon!