Hoka Mach 2 – Lettvektsko med demping og fartsfølelse
16 feb 17:36

Hoka Mach 2 – Lettvektsko med demping og fartsfølelse

Med en vekt på 184 gram i damemodell og 227 gram i herremodell, vil Hoka Mach 2 være ditt førstevalg som treningsracer! Hoka har klart å lage en fjærlett løpesko som kombinerer demping og en utrolig fartsfølelse som gir lettvektskoen en ny dimensjon. Hoka Mach 2 er en løpesko alle løpsentusiaster bør ha i garderoben sin.

Hoka Mach 2 – Både ny overdel og såle

Hoka har gjort en del forandringer på 2. generasjon av Mach. Overdelen har fått en helt ny engineered mesh med svært gode pusteegenskaper. Skoen sitter fantastisk på foten uten et snev av sømmer eller trykkpunkter. En ny pølse med padding vil gjøre denne modellen optimal for hurtigsnøring og triatlon.

På første utgave av Hoka Mach var sålen laget i to deler. Sålen nærmest foten var myk EVA og delen mot underlaget bestod av R-Bound skum. Dette har nå Hoka endret. På Mach 2 er sålen laget i én del, uten bruk av lim. Dette reduserer noe vekt og optimaliserer både løpsfølelse og energiretur fra underlaget.

Hoka Mach 2

I tillegg har Hoka brukt en nytt skum i sålen som de har kalt «rubberized skum». Dette skal gjøre skoen noe mer spenstig slik som den berømte Hoka Huaka! Sålen er fortsatt 2-delt med mykere skum i hæl som gir en myk landing. Fastere skum i forfot gir et spenstig fraspark.

Mach 2 er en av få Hoka-modeller med myk hælkappe. Dette er da en modell som vil passe løpere som sliter med smerter bak ved hælen.

Hvem passer Hoka Mach 2 for?

Mach 2 er en utmerket konkurranse- og intervallsko for mosjonisten. Her får du mye demping og løpsfølelse pakket inn i en fjærlett løpesko. Den aktive løperen vil bruke denne modellen som en tempo- og mengdetreningssko.

Vi får en del spørsmål om hva som er en store forskjellen på Mach 2 og Tracer 2. Kort fortalt er Tracer 2 en noe lettere sko (Herre: 212 gram og Dame: 187 gram) med noe mindre demping og beskyttelse.

Se vårt utvalg av Hoka Mach 2 her.