Hoka Kawana 2 - Uansett hvor dagen tar deg!
7 mar 14:26

Hoka Kawana 2 - Uansett hvor dagen tar deg!

Hoka Kawana 2

Den første utgaven av Hoka Kawana ble ganske umiddelbart en hit her på Framsport. Noe som er lett å forstå – den hadde massevis av demping, den var lett på foten og i tillegg var den utrolig allsidig og ikke minst rålekker! Det var kort og greit noe forlokkende med en sko som hadde så mange bruksområder.

  • Se kolleksjonen HER 

Vel, Kawana er tilbake i ny drakt – og den har jaggu blitt enda lekrere og mer komfortabel.

Hoka Kawana 2, som er oppkalt etter en strand på østkysten av Australia, er inspirert av de rolige bølgene langs kysten – og er designet for å ta deg sømløst fra jobb på morgenen, til ettermiddagens ærender, samt dagens treningsøkt.

 Hoka Kawana 2

Så hva er nytt med Hoka Kawana 2?

  • Helt ny og tynnere overdel som puster svært godt og har blitt litt romsligere
  • Enda mer padding rundt ankelen og på tungen
  • Helt ny akillesvennlig hælkappe for økt komfort
  • Elastisk pull-tab i hælen for enkel påføring

Det er med andre ord mye nytt, men samtidig vil det være en kjent opplevelse under føttene her. Den originale Kawanaen ble en kultfavoritt – og de som elsket den, vil nok absolutt elske denne også.

Vil du vite mer om skoen? La oss se litt nærmere på Kawana 2! 👇

Overdel

Her er overdelen helt ny fra sin forgjenger. De har gått over til en ett-lags «Engineered jacquard mesh» - kort fortalt en pustende, syntetisk overdel som er laget for å være tilnærmet friksjonsfri og uten trykkpunkter. Denne er også hakket romsligere fra sin forgjenger, noe veldig mange vil sette pris på. Den nye hælkappen er også laget for å være så akillesvennlig som mulig og minske friksjonen mest mulig bak i hælen. Til tross for dette, så får man en god nedlåsning både bak i hælen og over vrista, takket være gode lisser som virkelig kan dras til.

 

Mellomsåle

Mellomsålen på Kawana 2 er uendret fra sin forgjenger. Her har de benyttet et slitesterkt CMEVA-skum som er både spenstig og allsidig. Dette er ikke et typisk marshmallow-skum, da de har designet denne sålen litt fastere i dempingen for å gi god stabilitet, blant annet under trening og for å gi lang levetid til mellomsålen. Dette gjør igjen også at denne skoen er fenomenal til alt fra trening på styrkerommet, til tredemølla og saltrening med hopp og sprett. Den såkalte «svalehalen» er stadig tilstede på hælen og gjør at også at stegavviklingen blir stødigere, og reduserer vibrasjonen når hælen treffer underlaget.

 Hoka Kawana 2

Yttersåle

Yttersålen har god dekning med slitesterk gummi, som nå er utført i stilig «gum»-rubber som gir denne skoen et skikkelig lekkert designuttrykk. Dette sørger også for godt fotfeste under alt fra ærender til saltreningen.

 

Så hvem passer Hoka Kawana 2 for?

Jo, den er perfekt for deg som:

  • Trenger en ny hverdagssko med et rent og moderne design
  • Vil ha en ny treningssko til gymmet
  • Trenger en ny, komfortabel sko til jobb
  • Vil ha en skikkelig komfortabel sko til fritidsbruk

Med andre ord – denne passer de aller fleste som vil ha en stilig og komfortabel sko.

For å ta en oppsummering her, så er Kawana 2 en glimrende oppdatering av sin forgjenger. Hoka har lyttet til tilbakemeldingene på denne, og gjort forbedringer der det trengtes, samt bevart det som funket bra i den opprinnelige modellen. Dette er ikke en nisjesko som skal være best på noe, den skal være god til alt – og det klarer den med bravur.

Så for deg som falt for den første utgaven av denne kultfavoritten – du blir neppe skuffet av oppdateringen!


  • Se kolleksjonen HER 

 

Kawana 2 vs. Clifton 9

Her er Kawana litt fastere i skummet enn det Clifton 9 er. Dette gjør at Kawana er en litt mer stabil modell, med en bredere mellom- og yttersåle i tillegg. Clifton 9 er litt mykere i skummet og har 2mm ekstra med skum, som gjør den hakket bedre dempet.

M Kawana 2

Sålehøyde: 30 mm i hel, 25 mm i forfot. 5 mm dropp. 
Vekt: 285 gram. US 9.

W Kawana 

Sålehøyde: 27 mm i hel, 22 mm i forfot. 5 mm dropp.
Vekt: 237gram. US 7.