Hoka Kaha GTX – Populær tursko med Gore-Tex
2 feb 11:43

Hoka Kaha GTX – Populær tursko med Gore-Tex

Hoka Kaha GTX Fjellstøvel fra Hoka

Hoka Kaha GTX er en av de store nyhetene fra Hoka i 2020. Den populære fjellstøvelen kommer nå med en helt ny Gore-Tex membran. Gore-Tex er en membran alle i Norge kjenner til. Var du i tvil før, så trenger du ikke lenger å lure; Kaha GTX vil holde føttene dine tørre på årets turer. 

DETTE ER HOKA KAHA GTX

Hoka Kaha GTX er i prinsippet helt lik som den modellen som har vært tidligere. Den eneste forskjellen er at 2020-modellen kommer med Gore-Tex membran, i stedet for E-vent membran som 2019-modellen hadde. Vi vet at Gore-Tex stiller store krav til Hoka og at produktet har vært gjennom en rekke tester. Med denne forbedringen er Hoka Kaha GTX klar for nok en tursesong.

Overdelen til Hoka Kaha GTX består av et slitesterkt semsket skinn med god passform. I forhold til løpeskoene til Hoka vil du oppleve at lesten til Kaha GTX er noe romsligere. Dette er for å gi rom til en ekstra sokk, om det skulle være behov for det. Den nye overdelen har få sømmer og overlapper som bidrar til å gjøre støvelen svært slitesterk. Vi anbefaler at du behandler støvelen med impregnering for Gore-Tex.

HOKA SIN TURSKO MED MEST DEMPING

Hoka Kaha GTX er den turskoen til Hoka med mest demping. Sålen inneholder myk EVA skum nærmest foten og et noe fastere materiale nærmere bakken. Ønsker du en vanntett tursko med mest mulig demping og stabilitet er dette skoen for deg. Yttersålen består av den kjente Vibram Megagrip med 5 mm knaster som sikrer godt grep på alle underlag.

FJELLSTØVEL MED FANTASTISK KOMFORT OG DEMPING

Det er ikke ofte du tar på deg en fjellsko som du føler sitter perfekt på foten etter første skritt. Denne følelsen får du med Kaha GTX. En særdeles lett fjellsko med utsøkt demping som fungerer aller best der andre fjellstøvler er dårligst – nemlig ned fjellet. Kaha har overraskende god stabilitet. Grunnen er først og fremst at foten din står godt nede i sålen. I tillegg er plattformen på sålen relativt bred som vil manøvrere deg trygt gjennom den norske fjellheimen.

HVORFOR VELGE HOKA KAHA GTX?

Det å velge riktig fjellstøvel er alltid vanskelig. Men er du på utkikk er en tursko eller fjellstøvel med god komfort og demping anbefaler vi virkelig Hoka Kaha GTX. Dette er rett og slett en modell som vil ta vare på føttene dine om det er på fjellet, i skogen eller i lysløypa. Den gode passformen og komforten vil også minimere muligheten for gnagsår.

Vi ønsker deg riktig god tur og fantastiske naturopplevelser med Hoka Kaha GTX!

Se alle våre modeller her.