Hoka Evo Speedgoat – nytt terrengmonster fra Hoka

Hoka Evo Speedgoat – nytt terrengmonster fra Hoka

Hoka Evo Speedgoat

Hoka Evo Speedgoat føyer seg inn i rekken av nye modeller som Hoka har lansert i 2019. Evo Speedgoat Limited Edition har kun kommet i et begrenset utvalg i Norge. Vi har tatt en nærmere titt på det nye terrengmonsteret til Hoka.

Se vår oppsummering i denne filmen eller les videre.

Konkurranseutgave av Hoka Speedgoat 4

Hoka Evo Speedgoat er blitt litt lettere og har fått en fastere såle i forhold til Speedgoat 3. Vi har kontrollveid Evo Speedgoat og den er faktisk noe lettere enn det Hoka oppgir. I US 9 herre veier den kun 264 gram. Det gjør den lettere enn Speedgoat 4. Disse egenskapene gjør Evo Speedgoat mer konkurransepreget vs Speedgoat 4.

Overdelen

Hoka Evo Speedgoat kommer med Matryx-overdel som vi kjenner igjen fra Hoka Evo Mafate. Denne overdelen er lett, slitesterk og drenerer vann lett ut av skoen. Den nye Matryx-overdelen gir et god fothold og du vil merke at foten sitter godt i skoen på krevende underlag. Midt på tåboksen har Hoka lagt inn en lycra-tunge som gjør tåboksen fleksibel. Dette vil gi økt komfort under lengre løp. Vi har også snakket med et par løpere med relativ bred fot som har testet Evo Speedgoat noen turer. Konklusjonen er at den har en god passform over vristen.
Hoka Evo Speedgoat kjøper du hos FramsportRåføft design: Ikke noe å si på det estetiske ved Hoka Evo Speedgoat.

Sålen

Sålen har et fastere skum som gjør den mer responsiv og raskere enn Speedgoat 4. Yttersålen består av Vibram Megagrip som gir deg godt grep.

Vår mening om Hoka Evo Speedgoat

Hoka Evo Speedgoat er en terrengsko for den aktive løperen som ønsker en lett mengdesko med overlegen demping. Dette er løpesko dyrket frem til å tåle lange ultraløp i krevende terreng. Denne skoen satte faktisk ny løyperekord under Western States 100 miles tidligere i sommer. Rett og slett et nytt terrengmonster bygget for fart over lengre distanser.
Er du på jakt etter en treningssko med en mykere såle anbefaler vi vanlige Hoka Speedgoat 4. 

God tur!