Hoka Challenger ATR 5 - Disse forbedringene har vi ventet på!

Hoka Challenger ATR 5 - Disse forbedringene har vi ventet på!

Er du på jakt etter en løpesko du kan bruke til alle underlag? Da er du kommet riktig – svaret finner du nemlig her: Nye Hoka Challenger ATR 5 er og blir allround skoen i Hoka-familien!

En ny og forbedret yttersåle

Vi mener at Hoka har gjort et par viktige forbedringer på Hoka Challenger ATR 5. På tidligere modeller har yttersålen vært et svakt punkt. Dette har nå blitt betydelig oppgradert og yttersålen har fått en bedre slitestyrke. Sålen har fortsatt 4 mm knaster som sikrer deg godt grep i terreng og på snø. Samtidig fungerer sålen helt optimalt på asfalt. På versjon 5 har Hoka også plassert knastene slik at du skal ta overgangen fra terreng til asfalt enda bedre.

Hoka Challenger ATR 5 herremodell

Ny mellomsåle

En annen positiv forbedring er det nye skummet i mellomsålen som gir deg økt komfort. Samtidig vil sålen beskytte foten mot ujevnheter som for eksempel spisse steiner. Den nye kombinasjonen av EVA og CMEVA vil også gi Challenger ATR 5 mer respons enn sine forgjengere. Og det liker vi!

Se også: Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% på første kjøp.

Hoka Challenger ATR 5 – for deg som vil ha litt av alt

Er du en løper som kombinerer asfalt og terreng på løpeturene dine? Og kanskje avslutter løpeturen med litt stiløping? Da er Hoka Challenger ATR 5 et veldig godt alternativ. Her får du Hoka sin mest allsidige sko som vil passe godt på føttene dine enten om du løper på asfalt, grus eller lett terreng.