Hoka Challenger 7 GTX - Vanntett allsidighet!

Hoka Challenger 7 GTX - Vanntett allsidighet!

Hoka Challenger 7 GTX

Hoka Challenger 7 er å regne som den mest allsidige modellen fra Hoka. Det er skoen man strekker seg etter når man har tenkt seg ut på en tur som går på alle typer underlag. Når man da i tillegg får en Gore-Tex membran i denne skoen, så sitter man igjen med det som kanskje er den mest praktiske tur- og løpeskoen på markedet.

  • Se kolleksjonen HER

Hoka Challenger 7 GTX kommer med en skikkelig innovasjon på membran-fronten. Nå benyttes Gore-Tex Invisible Fit som sørger for at vekten holdes nede og den gode passformen opprettholdes. Tradisjonelt sett har Gore-tex-membraner blitt sydd inn i skoen som et eget lag. Dette ekstra laget kan gi skoen en tung og stiv følelse, som kan gå utover komforten og bevegelsesfriheten. Men med Gore-Tex Invisible Fit, har Gore funnet en måte å sy membranen direkte inn i overdelen av skoen. Dette betyr at det ikke lenger er nødvendig med et ekstra lag, og skoen får dermed en lettere og mer naturlig og mindre restriktiv følelse.

I tillegg gjør den nye membranen at vekten holdes nede!
 

Overdel – Sikkert fothold og vanntetthet! 

Overdelen på Hoka Challenger 7 GTX er helt ny fra sin forgjenger, og er konstruert i en to-lags mesh med ekstra beskyttelse på innsiden av tåboksen for å beskytte mot spark i stein og røtter. I tillegg til dette får man selvfølgelig den nye Gore-Tex Invisible Fit-membranen gjennom hele skoen, som holder føttene dine tørre! Bak i hælen har skoen fått en akilles vennlig hælkonstruksjon, som gjør at hælen får arbeidsro på lengre turer. Her vil passformen også være veldig lik den vanlige Challenger 7, da membranen ikke bygger noe særlig volum i denne overdelen, kontra det tidligere membran-konstruksjoner har gjort tidligere.

Mellomsåle – Mer demping og bedre respons!

Mellomsålen er også flunkende ny. Her får man 2mm ekstra med demping fra forgjengeren, og det merkes godt. Skummet er et CMEVA*-skum som oppleves som mykt, men også stabilt nok til å håndtere skog og mark. Så mellomsålen er ikke helt marshmallow, men det er av hensyn til det mer ulendte terrenget og stabiliteten der. Her vil du nok også oppleve at det er mer liv og respons i denne mellomsålen enn det var i forgjengeren, noe som er positivt på de harde underlagene.
 

Hoka Challenger 7 GTX

Yttersåle – Allsidighet og grep!
 

Her ligger mye av magien til Hoka Challenger 7. Yttersålen har 4 mm knaster for å sikre grep i terrenget. Disse er dog strategisk plassert i grupper for å sikre skikkelig grep i ulendt terreng, men samtidig gjøre minst mulig ut av seg når du løper på asfalten. På denne måten er skoen glimrende både på de harde underlagene, så vel som i mykt og sleipt føre. 

Totalt sett er det få sko som er mer praktiske til turgåere og løpere som ferdes på flere typer underlag på turene sine. Med denne skoen får du nok demping til skikkelig lange turer, samtidig som du holder føttene dine tørre når været er mindre gjestmildt. Alt dette kombinert med en utrolig allsidig yttersåle, så blir turene og løpeturene enn sann fryd.

  • Se kolleksjonen HER

 

Herre:

Stack: 31-26 mm. 5mm dropp

Vekt: 276g

Dame:

Stack: 27-22 mm. 5mm dropp

Vekt: 255g