Hoka Cavu 3 - ny superlett treningsracer
28 jan 13:19

Hoka Cavu 3 - ny superlett treningsracer

Det har skjedd mye med sortimentet til Hoka de siste årene. Selv om de kjente modellene Bondi og Clifton fortsatt preger salgslistene, har nye og litt annerledes type løpesko kommet til markedet og virkelig introdusert seg.

Det er spesielt innen kategorien fart, respons og ekstremt lav vekt vi ser at sortimentet stadig blir bedre og bedre. Hoka Cavu er en sko som har vært med noen år og som fikk en skikkelig oppgradering fra versjon 1 til versjon 2.

Nå som lettvekteren Hoka Tracer 2 er helt ute, har Hoka kommet med Cavu 3 som igjen må sies å være en betydelig oppgradering fra sin forgjenger. I denne artikkelen skal vi raskt gå gjennom hva som kjennetegner nye Cavu 3.

Hoka Cavu 3 - superlett treningsracer bygget for fart

Lav vekt er noe Hoka-løpere setter pris på. Og lettere løpesko enn Hoka Cavu 3 er sjeldent å finne. Faktisk veier damemodellen under 150 gram. Fjærlette Hoka Cavu 3 har fått en ny overdel i strikket stretch, som gir en komfortabel passform som sitter godt på foten.

Du finner ingen tunge på overdelen. En overdel som er helt fri for sømmer. Når du snører på deg Cavu 3 sitter du igjen med følelsen av å ta på deg en sokk, som i tillegg puster svært godt.

Sålen til Cavu 3: Det beste fra to verdener

Det vi liker spesielt godt med denne lettvekteren, er sålen. Det er teknologien ProFly som sørger for en todelt såle, som betyr at du får en sålekonstruksjon som gir det beste fra to verdener: Litt mykere hæl for trygg landing og fast, responsiv forfot laget for å skape “snert i steget” og skape fremdrift.

Sålen har også hakket høyere dropp enn vanlige Hoka-modeller (6mm).

Hvem passer Hoka Cavu 3 til?

Hoka Cavu 3 passer for løpere som ønsker en superlett, responsiv og komfortabel løpesko til de raske øktene og intervalltrening. Skoen passer til grus, asfalt og ikke minst tredemølle.

Hoka Cavu 3 har også et svært innbydende design. Derfor er vi helt sikre på at Hoka Cavu 3 blir å se på mange treningssentre, arbeidsplasser og ute i gatene.