Hoka Arahi 6 - for deg som ønsker stabilitet og komfort

Hoka Arahi 6 - for deg som ønsker stabilitet og komfort

Hoka arahi 6 test på framsport

Arahi-modellene fra Hoka har lenge vært vår anbefaling til deg som ønsker litt mer støtte og stabilitet. Nå er den 6. utgaven av Arahi her. Vi har tatt en titt på hva som er nytt.

Er du på jakt etter en gå- og løpesko som gir støtte og stabilitet uten at det går utover komforten? Da er du på rett sted.

Se filmen hvor vi oppsummerer det viktigste om Arahi 6.

Hva er nytt med Hoka Arahi 6?

Hoka Arahi 6 beholder mye av det gode fra sin forgjenger. De største oppdateringene ligger i overdelen, hvor du får en sømløs, pustende mesh, som nå har fått ventileringsvinkler som sørger for et større luftinntak når du er i bevegelse.

Det gjør Arahi 6 enda mer luftig og mindre klam.

Tungen har blitt mykere, slik at den blir komfortabel over vrista, samt at hælen fortsetter med sin akillesvennlige konstruksjon, som fører hælkappen bort fra akillesen. I hælpartiet finner du også en «pull-tab» som gjør det enda enklere å ta på skoen.

Midtsålen er en full EVA-konstruksjon, og gir beskyttelse, demping og støtte til anklene. Dette er mye takket være J-frame konstruksjonen som omkranser midtsålen rundt anklene for å gi støtte.

Denne midtsålekonstruksjonen gjør at du får både komfort og støtte - og er hovedgrunnen til at dette faktisk er en stabilitetsmodell. 

Spesielt for de som "går innover" med føttene, vil denne konstruksjonen være avlastende og stabiliserende.

Hoka Arahi 6 kommer også i WIDE - som er 3-4 mm bredere over lesten.

Hvordan er passformen til Hoka Arahi 6?

Hoka Arahi 6 har en nokså normal passform. Overdelen er myk og fleksibel, og former seg fint til foten. 

Har du en bred fot kan det være lurt å veldige WIDE-versjonen av Arahi 6. Den er 3-4 mm bredere over lesten.

Hvor kan du bruke Arahi 6?

Hoka Arahi 6 er en sko som egner seg til grus, asfalt, tredemølle og finere stier. Den takler like fint løpeturer som den takler fritidsbruk på hardt underlag.

Er du med andre ord ute etter en sko som har dempingen og den lette vekten til Clifton, men ønsker litt mer stabilitet og støtte?

Da er dette modellen du leter etter.