3 grunner til at denne HOKA-skoen er så populær

3 grunner til at denne HOKA-skoen er så populær

En modell som renner ut av lageret om dagen er HOKA Bondi 7. Og etter at den kom i helhvit farge til dame har interessen vært enorm. Hvorfor? Jeg mener det er tre grunner som gjør Bondi 7 så populær. 

Tekst: Sondre Olstad, daglig leder Framsport

1. Dempingen

Rett og slett. Med HOKA Bondi 7 får du en lett løpesko med en såle som byr på glimrende demping og komfort. Med såler på henholdsvis på 31 mm (dame) og 33 mm (herre), har HOKA gått "all in" på å gjøre dette komfortabelt - og det kjenner du.

Når vi snakker om den berømte HOKA-dempingen er det dette vi snakker om.

2. Skånsomheten

Selvom Bondi 7 er en løpesko, så velger mange av våre kunder å bruke denne som en jobbsko eller hverdagsko. De som jobber på harde gulv, eller går/står gjennom arbeidsdagen velger ofte Bondi 7 på grunn av avlastningen skoene gir. Og det vet jeg av erfaring. Personlig bruker jeg Bondi 7 som jobbsko her på betonggulvet.

I tillegg er Bondi 7 skoen jeg anbefaler til de som trenger å stive av forfoten og avslate plantarfascie.

3. Anvendeligheten

Fordi Bondi 7 er blant de få HOKA-modellene som også kommer i forholdsvis nøytrale farger, blir de brukt til mer enn jobb, gå og løpeturer. 

Den helsorte modellen har i flere sesonger vært en vinner også til fritidsbruk. Nå har HOKA kommet med en helhvit variant som passer perfekt som sneakers.

Visste du at det finnes en Bondi-sko med sklisikker såle?

HOKA har også laget en Bondi-variant som er tilpasset et arbeidsmarked som krever litt mer enn vanlig.

HOKA Bondi SR er en arbeidssko med "Slip Resistant" såle. Sålen gir deg den berømte "Bondi-dempingen" som tåler mange timer på harde underlag. Overdelen er i skinn som gjør den vannavvisende og lett å holde ren. Skoen er testet på underlag som olje, søle og vann. Og den sitter!

Dette er en optimal sko til de som jobber på kjøkken, i kantine eller på restaurant. I tillegg er det mange som bruker denne i helsesektoren.

PS: Vurderer du å kjøpe Bondi SR? Liten heads up: Flere går en halv str opp i SR-modellen i forhold til Bondi 7.

Hoka bondi sr