I dag lanserer vi FRAMSPORT.NO!
7 feb 14:25

I dag lanserer vi FRAMSPORT.NO!

Det begynte som en drøm.

I 2013 fikk jeg nyss om et skomerke som visstnok hadde revolusjonert løpeskoen. Jeg ble nysgjerrig og kjøpte meg et par HOKA, utviklet av de franske ultraløperne Nicolas Mermound og Jean-Luc Diard. Og ryktene viste seg å stemme. Aldri før hadde jeg prøvd løpesko som klarte å kombinere så god demping med lav vekt. I 2015 startet vi å selge HOKA hos oss på Iseveien. Skoene ble en umiddelbar suksess hos kunder, pasienter og forbipasserende. Jeg har gitt utallige løpsanalyser og solgt over all forventning det siste året. 

Stolt og glad

I takt med kundenes etterspørsel etter HOKA ble det klarere for meg, at dersom jeg skulle holde tritt, måtte det utvikles en nettbutikk. Og der er vi altså i dag.

Jeg er stolt over at vi i dag lanserer framsport.no, hvor du enkelt kan kjøpe sko eller bestille tid for løpsanalyse hos oss. Kjøper du varer over 1400,- får du også gratis levering.

Vi vet at mange som har funnet sin HOKA-størrelse, ønsket at det skulle blir lettere å handle nye eller andre modeller. Derfor er jeg utrolig glad for at vi i dag kan tilby en enkel og effektiv nettbutikk for våre kunder.

Alt som har med HOKA, vil nå bli flyttet til framsport.no. Her vil du se, at vi i tiden fremover vil dele verdifullt innhold om trening og gi eksklusive tilbud. Melder du deg på vårt nyhetsbrev får du 10% på første kjøp i nettbutikken.

Siden dette er en gledens dag vil vi også gi våre kunder en mulighet til å vinne et par HOKA-sko. Klikk deg inn på Framsport sin Facebook-side og delta i vår konkurranse 😀

Delta i konkurransen her. 

Sondre Olstad, Framsport