Hoka Clifton 9 GTX - Vanntett bestselger!

Hoka Clifton 9 GTX - Vanntett bestselger!

Hoka Clifton 9 GTX

Har du noensinne latt dine Hoka Clifton bli igjen hjemme pga. Skikkelig ruskevær? Kanskje du savnet den komforten der du labbet rundt i gummistøvlene dine? Vel, Hoka har hørt din bønn – og leverer en modell som kanskje er en av våre mest etterspurte her på Framsport. Dette er Hoka Clifton 9 Gore-Tex.

 • Se kolleksjonen HER

Mitt navn er Tor Vassvik og jeg er driftssjef og skonerd her på bruket. Jeg skal ikke påstå at jeg har fått skikkelig testet denne skoen, men jeg har fått prøvd den på et par dager, og kan gi litt input om ting som passform, funksjonalitet og bruksområder. Det jeg kan si, er at dette antakeligvis vil være en favoritt hos de som daglig ferdes til og fra jobb/skole til fots – uansett vær, samt de som løper i ruskevær og vil holde føttene tørre.
 

La oss ta en kikk under panseret på Hoka Clifton 9 GTX:

 • Gore-Tex Invisible Fit i overdelen
 • Mange refleksdetaljer på overdelen
 • Samme gode Clifton 9-demping
 • Enda mer slitesterk og seig gummi på yttersålen

Man kødder ikke for mye med en folkefavoritt, så denne skoen vil uten tvil ha mye av egenskapene til en Hoka Clifton 9. Den har riktignok også mange detaljer som gjør den helt ypperlig til en regnværsdag på høsten. La oss gå litt mer i sømmene på denne skoen. (Tekst fortsetter under video) 👇

Overdel

Her ligger mye av magien i Hoka Clifton 9 GTX. Med en Gore-Tex Invisible Fit sydd rett inn i overdelen får man en skikkelig god passform som ikke føles trang og restriktiv, samtidig som føttene dine holdes tørre. Disse er 100% vanntette, noe som gjør dette til en fenomenal sko for høstsesongen, eller bare generelt våte dager. Det som også gjør disse ypperlige til mørkere tider, er at de er 360° reflekterende. Her får du svært mange solide reflekspunkter, blant annet langs alle lissehullene, på logoen og i front/bakende – noe som kommer svært godt med på mørke og våte høstkvelder. En bonus med membranen i overdelen, er at i tillegg til å holde føttene tørre, så holder den også bedre på varmen – så om du sliter med kalde føtter på tur med hunden, så får du det litt mer bekvemt med disse. I hælen får du en bekvem akillesvennlig konstruksjon, som sikrer både godt fothold og komfort på lengre turer.

Mellomsåle

Her får du samme myke, spretne mellomsåle som vi ble kjent med i Clifton 9. Det høye dempevolumet i kombinasjon med den avrundede mellomsålen gjør at gåturer og løpeturer både blir skånsomme og komfortable. Denne mellomsålen er like god til løping som den er til fotturer langs asfalt eller grus.

Yttersåle 

Så her har Hoka slengt på en yttersåle som skal sikre enda bedre grep på vått føre. Gummien de har benyttet er enda seigere og skal være enda litt mer slitesterk. Dette kommer godt med når veiene blir litt mer uforutsigbare på høsten med fallende løv og økt nedbør.

Så hvem passer Hoka Clifton 9 GTX for?

Jo, Hoka Clifton 9 GTX er perfekt for deg som: 

 • Trenger en vanntett løpesko til høst og vinter
 • Trenger en vanntett sko til turer på høst og vinter
 • Vil ha en komfortabel sko som også holder beina tørre
 • Vil ha den ultimate pendlerskoen for de kaldere og fuktigere månedene

La oss ta en kjapp oppsummering - Det er mye man kan si om denne skoen, men mye har allerede blitt sagt, ettersom den bygger på folkefavoritten Clifton 9.
Hoka Clifton 9 GTX vil nok være en sko veldig mange finner et bruksområde for. Det blir ikke mindre nedbør i verden, så det å kunne sko seg med noe som er både komfortabelt OG vanntett virker nok svært fristende for mange der ute. Med denne skoen har de tenkt på det aller meste som kommer med de mørke og fuktige kalendermånedene. Masse refleksdetaljer, Gore-Tex Invisible Fit, og seig gummi på yttersålen gjør denne skoen til en skikkelig innertier på høstføret.

Så om du vil sikre deg komfortable turer med hunden i høst – så kan nok Hoka Clifton 9 GTX være skoen som sikrer deg det.

 • Se kolleksjonen HER
   

Sålehøyde Herre: 32 mm i hel. 27 mm i forfot. 5 mm dropp.  

Sålehøyde Dame: 29 mm i hel. 25 mm i forfot. 4 mm dropp.

Vekt Herre: 273 gram (US 10)

Vekt Dame: 235 gram (US 08)