D_b_™ Hugger – Kompromissløs reisekamerat!

D_b_™ Hugger – Kompromissløs reisekamerat!

De aller fleste er på dette punktet kjent med Hugger-sekkene fra Db, enten de er klar over det eller ikke. Den ikoniske silhuetten er å finne overalt fra skolegårder, til arbeidsplasser, flyplasser og alt imellom. Mange tenker nok at dette utelukkende skyldes trend, og det er ikke feil å si – men det er viktig å understreke hvorfor Db’s Huggere er så populære. Det rene skandinaviske designet er én ting, men det er hvor praktiske disse sekkene er som gjør de avhengighetsskapende. Det er også dette som gjør sekkene til det soleklare valget for reise. 

  • Se kolleksjonen HER

La oss gi deg 3 gode grunner til hvorfor du burde vurdere Db’s Hugger som reisekamerat.

Db Hugger packing

1. Praktisk utforming og enkel organisering

Huggeren er utformet med ideen om å gjøre hverdagslivet enklere. Dette betyr blant annet å ha det viktigste lett tilgjengelig. Her kommer den geniale «topplommen» inn i bildet. Øverst på Hugger-sekkene finner du en romslig og lett tilgjengelig topplomme som holder alt du trenger på farten – nøkler, hodetelefoner, tyggegummi, pass, lommebok etc. Dette gjør at du slipper å saumfare hele sekken for å finne de virkelig elementære tingene. Det høres kanskje ut som en triviell ting å hausse opp – men den er virkelig kjærkommen i en hektisk hverdag og ikke minst på reise. Det er et klassisk tilfelle av «de som vet, de vet». Resten av sekken er utformet med et romslig hovedrom for alt annet du måtte trenge som også kan åpnes helt for full tilgang, samt en paddet PC-lomme på ryggen som rommer helt opp til 16-tommers MAC/PC.

Db Hugger travel

2. IATA-godkjente carry-on sekker

 Alle Hugger-sekkene er godkjente som carry-on/håndbagasje av IATA*. Det betyr at uansett om du foretrekker 15L, 20L, 25L eller 30L som reisekamerat, så får du ingen problemer med å ta den ombord i flykabinen. Skulle det være slik at du trenger å sjekke inn bagasje, så er det ikke verre enn å gå for en Hugger Roller Bag, så har du en stødig trillekoffert med den velkjente Hugger-utformingen. En annen kul funksjon er Db’s «Hook-Up System™» som er et kroksystem som tillater deg å henge Hugger-sekken din på trillekofferten, så du slipper å bære noe av vekten.

*International Air Transport Association

 

Db Hugger rugged

3. Komfort og kvalitet

Hugger-sekkene har svært lav vekt, men det betyr ikke at de er lettvektere. Db lager produkter som skal vare. Overflatematerialene er slitesterke og vannavvisende så de holder tingene dine trygge og tørre. Glidelåsene og sømmene er hardføre noe som gjør at sekkene tåler påkjenningene ved reise og bruk over tid. Apropos bruk – Hugger-sekkene er også svært komfortable med ergonomiske og justerbare skulderstropper, så man får faktisk i pose og sekk her.


Det er med andre ord mange gode grunner til at du ser så mange Db Huggere der ute. Det er et kompromissløst stykke bagasje som virkelig gjør hverdagslogistikken noen hakk enklere. Det faktum at sekkene også har et rent skandinavisk designuttrykk er bare glasur på kaken, men selvfølgelig verdt å nevne. Så om du er ute etter en ny håndbagasje til ditt neste eventyr – gjør deg selv en tjeneste og inkluder Db Hugger i vurderingen din!

 

  • Se kolleksjonen HER