Registrer deg og få 10 % på første kjøp 🔥

Slik tilpasser vi sålene til dine Hoka sko

Tilpasse såle | Framsport.no

Du har endelig funnet løpeskoene du har vært på jakt etter. Skoene sitter perfekt på foten og dempingen er upåklagelig. Det eneste du mangler er litt mer støtte under fotbuen, for at løpsfølelsen skal bli perfekt.

Kjenner du deg igjen?

Tilpasse såle - et rimelig alternativ

Vi i Framsport har mulighet til å justere originalsålen i Hoka-skoene enten om du handler på nett eller i butikk. Dette er et langt billigere alternativ til dyre ortopediske innleggssåler – og kan fungere enda bedre. Med enkle grep kan vi støtte opp fotbuer eller øke hældroppen. Sliter du med f.eks med «beinhinnebetennelse» kan vi bygge opp sålen med pronasjonskiler. Dette ser vi mange kan ha god effekt av. Hvordan vi bygger opp sålen avgjøres på bakgrunn av en filmet løpsanalyse.

Hoka har løpesko med forholdsvis lav dropp (ca 4-5 mm). Dette fungerer veldig bra hos de fleste løpere. Men har du f.eks problemer med en akilles, kan det være smertelindrende å øke «droppen» fra hæl til forfot.

Justere orginalsåle eller kjøpe ortopediske innleggssåler?

Først og fremst er det ingen fasit på hva som er riktig og galt når det gjelder innleggssåler og løpesko. Det du synes fungerer best og er komfortabelt å løpe med er som regel fasiten – likevel har vi gjort noen erfaringer.

  1. Ortopediske innleggssåler gir god støtte, men tar ofte mer plass i løpeskoen. Dette gjør at du kommer høyere i skoen, som kan føre til at det blir stramt over vristen. Løpsfølelsen kan også bli noe dårligere.
  2. Ortopediske innleggssåler er ofte hardere enn selve yttersålen i løpeskoene til Hoka. På den måte vil Hoka løpesko kjennes «hardere» ved bruk av en slik innleggssåle.
  3. Ved å justere originalsålen vil dette ikke gjøre skoen trangere eller føre til noe dårligere løpsfølelse. Justeringene gjør vi på bakgrunn av din subjektive følelse og vår løpsanalyse.

Hvordan gjøres dette ved kjøp av Hoka sko på framsport.no?

Er du interessert i å få hjelp til dette, ta kontakt med oss her eller send oss en melding via "Message Us-knappen" her på framsport.no.

Verktøyet vi bruker for å bygge opp sålen, er enkelt å feste selv. Derfor sender vi bare med det du trenger for justere sålen selv. Ved kjøp av Hoka sko til ordinær pris spanderer vi det du trenger for å bygge opp sålen.

Se vår film om hvordan vi kan justere originalsålen til Hoka løpesko

Eldre innlegg
Nye innlegg
Lukk

Få eksklusive tilbud og artikler!

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

Mer informasjon

Hei og velkommen!

Ved å benytte framsport.no godtar du at informasjonskapsler (cookies) brukes til trafikkmåling og optimalisering. Vi benytter også tredjeparts-applikasjoner. Les mer her.

Søk

Din handlekurv er foreløpig tom
Kjøp nå